Hej, co byście powiedzieli na to że sławny The Bill chce przyjechać do Swindon? Ja też się zdziwiłem gdy chłopaki z zespołu mi o tym napisali, mam jednak mały problem, spytali mnie gdzie mogliby ewentualnie zagrać? Nie znam zbyt dużo pubów/klubów, a plebania raczej odpada Może Wy byście coś doradzili (moze gdzies gdzie macie jakies kontakty), a jak wspolnymi silami zorganizujemy miejscowe to koncert bedzie jeszcze przyjemniejszy, pozdrawiam Mikolaj.
EDIT:Ankieta żeby sie zorientowac ile osob by poszlo.
The bill koncert.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 66,8 KB
_________________ Nie tyle groźny jest ruski czołg, co jego pijana załoga.
nie wiem ziomus jaka ilosc ludzi by przyszla. najlepsza opcja to Oasis ale tam wchodzi duzo wiecej ludzi niz znalazl bys chetnych w Swindon na The Billa.
Polska parafia to niezla opcja jezeli chodzi o sale a nie poglady i przekonania ale nie wiem czy by sie zgodzili
sa jeszcze jakies puby np: 12bar, victoria itp ale one z kolei moga byc za male...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum